
MALZEMELER
1-1,5 litre tavuk suyu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet soğan, ince doğranmış
1 su bardağı basmati pirinç
Taze çekilmiş karabiber ve tuz
¾ çay bardağı pancar suyu
3 kaşık tereyağı
1 avuç toz parmesan ve süslemek için rende parmesan
3-4 parça ceviz
HAZIRLANIŞI
Bir tencerede tavuk suyunu sıcak olarak tutun. Başka bir tencerede 2 yemek kaşığı zeytinyağını kızdırın. Soğanı 3-5 dakika kavurun. Daha sonra pirinci ekleyip kavurun. Tavuk suyundan bir kepçe ve pancar suyunu da biraz ekleyip, suyunu çekene kadar karıştırarak pişirin. Tavuk suyunu birer kepçe ekleyerek pirinç yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edin. Piştikten sonra, ateşin altını kapatın. Tuz, karabiber, tereyağ ve toz parmesanı ilave edin. Tabağa alıp, ceviz ve rende parmesanla servis edin.
Abone Olun ve Ücretsiz Bir E-Kitap Alın
Koç İş Merkezi Kat:2’de bulunan ofisimize gelip diyetisyenlerimizle görüştükten sonra vücut analiziniz alınır. Genel sağlık durumunuz değerlendirerek diyetisyenlerimiz tarafından size en uygun menü belirlenir ve kaydınız gerçekleştirilir.
Spam yapmıyoruz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz