
MALZEMELER
400-500 gram mantar
1 kuru soğan
3-4 diş sarımsak
1 yumurta
1 çay kaşığı karbonat
1 tatlı kaşığı tuz
Kekik nane maydanoz dereotu dilediğinizi atabilirsiniz
Aldığı kadar tam buğday unu yaklaşık 1, 5-2 bardak alır
HAZIRLANIŞI:
Mantarlar ince ince, soğan sarımsak yemeklik doğranır. Tüm malzemeler kaşıkla karıştırılıp, yağlı kağıda kaşık kaşık dökülerek fırında pişirilir.
Abone Olun ve Ücretsiz Bir E-Kitap Alın
Koç İş Merkezi Kat:2’de bulunan ofisimize gelip diyetisyenlerimizle görüştükten sonra vücut analiziniz alınır. Genel sağlık durumunuz değerlendirerek diyetisyenlerimiz tarafından size en uygun menü belirlenir ve kaydınız gerçekleştirilir.
Spam yapmıyoruz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz