
MALZEMELER
Salata için:
4 Orta Boy Pancar
1 Demet Roka
1 Adet Olgunlaşmış Avokado
100 gr Kadar Tulum Peyniri (Ufalanmış)
1/2 Su Bardağı Ceviz içi (5-6 Saat suda bekletilmiş)
Sos için:
1 yemek kaşığı Sızma Zeytinyağı
1/4 Çay Bardağı Balzamik Sirke
1 Çay Kaşığı Bal
Tuz
Karabiber
HAZIRLANIŞI:
Fırını önceden 200 dereceye ısıtın. Pancarları yıkayın. Her pancarı yağlı kağıtlı alüminyum folyoya sarın ve bir fırın tepsisine yerleştirin. Yumuşayana
kadar yaklaşık 45 dakika kadar pişirin. El yakmayacak hale gelene kadar bekletin, ardından soyun ve dilimler halinde kesin. Pancarların soğumasını beklerken salata sosu yapabilirsiniz. Bir kavanozda zeytinyağı, sirke, bal ve hardalı tamamen birleşinceye kadar karıştırın. Tuz ve karabiberle tatlandırın.
Yıkanmış ve süzülmüş rokaları büyük bir servis kasesine koyun ve salata sosunu ekleyip karıştırın. Pancar dilimleri, dilimlenmiş avokado, keçi peyniri ve cevizi kaseye ekleyin. Yavaşça karıştırın.
Abone Olun ve Ücretsiz Bir E-Kitap Alın
Koç İş Merkezi Kat:2’de bulunan ofisimize gelip diyetisyenlerimizle görüştükten sonra vücut analiziniz alınır. Genel sağlık durumunuz değerlendirerek diyetisyenlerimiz tarafından size en uygun menü belirlenir ve kaydınız gerçekleştirilir.
Spam yapmıyoruz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz